Uups!! Olisin unohtanut tulevan Äi­tien­päi­vän täysin, jollei olisi kyselty lah­ja­kort­tien perään.. 
Ja löytyyhän sitä vaikka mitä! Esim. suosittu 45 min Niska-har­tia­seu­dun hieronta 50 €. Ja asiak­kai­den toi­vo­muk­ses­ta pa­lau­te­taan Äi­tien­päi­väk­si tar­jon­taan 45 min In­tia­lai­nen pään­hie­ron­ta 50 €. Paljon muitakin vaih­toeh­to­ja. Käy tutus­tu­mas­sa www.fy­sio­ret­ki.fi sivun ala­reu­nas­ta löytyvään hin­nas­toon.
Lah­ja­kort­tiin tarvitsen lahjan saajan nimen ja pu­he­lin­nu­me­ron. Var­mis­tat­han, että oon paikalla Torikatu kympissä, kun poikkeet lah­jaos­tok­sil­la, ettet tee turhaa käyntiä jos olen samaan aikaan ko­ti­käyn­nil­lä.
Ps. Ja Äidit: kannattaa vinkata toi­vo­mus­ta ren­tout­ta­vas­ta lahjasta ko­ti­väel­le!

Ter­ve­tu­loa!
Tuula 0500 847553
tuula@fy­sio­ret­ki.fiähän voit lisätä tekstiä
Kes%C3%A4%20Riihisalo.jpg-me

Tuula Nieminen

Jokapaikan seikkailija, jolle luonnossa liikkuminen on parasta mitä tehdä oman hyvinvoinnin eteen.  Joskus yksin, toisinaan porukalla. Ikä toki tuonut vähän järkeäkin mukaan touhuun ja hillinnyt kilpailuviettiä, joten ehtii kotonakin touhuamaan.

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.