Startti Juoksuun - kurssi

Huh­ti­kuus­sa pyyhitään pölyt juok­su­tos­suis­ta!

Suosittu Startti Juoksuun - kurssi potkastaan talviunesta huhtikuussa!


Jos olet suunnittelut juoksun aloittamista, mutta yksin siitä ei ole vaan tullut mitään, niin tämä innostava kahden kuukauden pienryhmävalmennus on juuri sulle! 


Pienryhmätapaamiset 8 kertaa, 2 kuukauden ajan viikottain Forssa - Tammela alueella. Tapaamisten alussa tietopläjäyksiä juoksusta ja sitten yhteisreeni. Saat myös harjoitusohjelman, seurannan, tuen ja  samanhenkisiä kavereita tsemppaamaan juoksuharrastusta! Treenit keskiviikkoisin klo 18 ja kesto palttiarallaa 60-75 min / kerta. Aloitetaan pääsiäisen jälkeen ke 7.4.2021 klo 18.


Lähtötasoa ryhmään ei ole, vaan "Startti Juoksuun" sopii kaikille perusterveille ihmisille. Jos kuitenkin juoksun aloittaminen askarruttaa terveyden kannalta, käy juttelemassa asiasta ensin lääkärin kanssa. Kurssin alussa kävelyyn otetaan mukaan lyhyitä, minuutin pituisia  hölköttelypätkiä, eli ei todellakaan ole tarkoitus juosta itseään kipeäksi. Kurssin edetessä nuo juoksupätkät pitenee ja ohjelmaa noudattaen pystyt 2 kk kuluttua juoksemaan yhteenmenoon 5 km. 


Kurssin hinta 65 € / kk / hlö (sis. ALV) eli koko kurssi 130 €. Maksun voi suorittaa myös Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred tai Forssan kaupungin liikuntaeduilla. Toteutuakseen vaatii viisi kurssilaista ja ajankohtaiset rajoitukset otetaan huomioon. Ilmoittautuminen 31.3. mennessä! Ilmoittautuneille lähetetään "Startti Juoksuun"- kurssista tarkempaa tietoa. Ryhmäläiset osallistuvat omalla vastuulla, joten tarkistathan vakuutuksesi.


Heräsikö kysymyksiä? Alkoiko juoksutossua vipattaan? Sitten ei muutakuin tuumasta toimeen ja aloittamaan!


Lisää infoa ja ilmoittautumiset:

Tuula 0500 847 553

tuula@fysioretki.fi

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.