Startti Juoksuun - kurssi

Huh­ti­kuus­sa pyyhitään pölyt juok­su­tos­suis­ta!

Suosittu Startti Juoksuun - kurssi potkastaan talviunesta huhtikuussa!


Jos olet suunnittelut juoksun aloittamista, mutta yksin siitä ei ole vaan tullut mitään, niin tämä innostava kahden kuukauden pienryhmävalmennus on juuri sulle! 


Pienryhmätapaamiset 8 kertaa, 2 kuukauden ajan viikottain Forssa - Tammela alueella. Tapaamisten alussa tietopläjäyksiä juoksusta ja sitten yhteisreeni. Saat myös harjoitusohjelman, seurannan, tuen ja  samanhenkisiä kavereita tsemppaamaan juoksuharrastusta! Treenit keskiviikkoisin klo 18 ja kesto palttiarallaa 60-75 min / kerta. Aloitetaan pääsiäisen jälkeen ke 7.4.2021 klo 18.


Lähtötasoa ryhmään ei ole, vaan "Startti Juoksuun" sopii kaikille perusterveille ihmisille. Jos kuitenkin juoksun aloittaminen askarruttaa terveyden kannalta, käy juttelemassa asiasta ensin lääkärin kanssa. Kurssin alussa kävelyyn otetaan mukaan lyhyitä, minuutin pituisia  hölköttelypätkiä, eli ei todellakaan ole tarkoitus juosta itseään kipeäksi. Kurssin edetessä nuo juoksupätkät pitenee ja ohjelmaa noudattaen pystyt 2 kk kuluttua juoksemaan yhteenmenoon 5 km. 


Kurssin hinta 65 € / kk / hlö (sis. ALV) eli koko kurssi 130 €. Maksun voi suorittaa myös Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred tai Forssan kaupungin liikuntaeduilla. Toteutuakseen vaatii viisi kurssilaista ja ajankohtaiset rajoitukset otetaan huomioon. Ilmoittautuminen 31.3. mennessä! Ilmoittautuneille lähetetään "Startti Juoksuun"- kurssista tarkempaa tietoa. Ryhmäläiset osallistuvat omalla vastuulla, joten tarkistathan vakuutuksesi.


Heräsikö kysymyksiä? Alkoiko juoksutossua vipattaan? Sitten ei muutakuin tuumasta toimeen ja aloittamaan!


Lisää infoa ja ilmoittautumiset:

Tuula 0500 847 553

tuula@fysioretki.fi

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen

Kutomonkuja 2 A (3.krs, myös hissi)

30100 Forssa

tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 03 4354665 (puheluun vastaa Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus) tai käyttämällä nettiajanvarausta (valitse  ensin hoito ja sen jälkeen fysioterapeutiksi Tuula).

Hinnasto

Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia

30 min 63 €

45 min 68 €

60 min 71 €

Voice Massage 60 min 71 €

Intialainen päähieronta 45min 68 €

Suklaahieronta 45 min 68 €

Aromahieronta 90 min 90 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.