Kuusamon ja Posion maisemia
21.6.2021

Kuusamo kutsuu elokuussa

Päi­vä­vael­luk­sia hienoissa mai­se­mis­sa

Oletko haaveillut reissusta  Kuusamoon, mutta ei ole tullut yksin lähdettyä? Nyt sellainen reissu olisi tosi helposti toteutettavissa, sillä olen järjestänyt puolestasi kaiken ja voit keskittyä vain maisemiin ja olla todellakin lomalla. Käydään rennosti ja rauhassa patikoimassa Iivaaran päällä, Riisitunturilla ihmettelemässä peililampea ja lähdetään Livohkaan Posiolle. Patikointimatkat 10 - 16 km, mutta matkan pituushan ei kerro kaikkea...  Sinun ei tarvitse osata reittejä eikä hallita suunnistamista. Riittää kun olet mukana, ohjaan meidät reitin läpi.


Patikoinnin jälkeen ruokaa ääntä kohti ja hyvinvarustetulle mökille aina yöksi kunnon sänkyihin. Voit saapua Kuusamoon omatoimisesti tai autoni kyydissä. Lähtö ti 24.8. aamulla, kolme seuraavaa päivää patikoidaan, lauantai on ohjelmasta vapaa päivä, jolloin voit lepäillä tai tutustua Rukakylään tai käydä vaikka omalla kävelyllä lähimaastoissa. Kotimatka alkaa su 29.8.2021.


Hinta reissulle kuljetuksella, majoituksella 2hh aamupaloin sekä reittiopastuksella on 595 € / hlö. Mahdollisuus myös esim. koskenlaskuun.


Nämä reissut on tarkoitettu irtiotoksi arkeen ja ollakseen ainutlaatuisia jokaiselle osallistujalle, otetaan mukaan vain kourallinen porukkaa. Ole siis valppaana ja varaa oma paikkasi pikimiten!


Kuuletko jo Kuusamon kutsun?

Tuula puh 0500847553

tuula@fysioretki.fi


Osallistuijia ei ole matkanjärjestäjän puolesta vakuutettu.

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.