STARTTI JUOKSUUN  

Syksyn 2021 pien­ryh­mä­val­men­nus


Oletko miettinyt tai haa­veil­lut juok­su­har­ras­tuk­ses­ta, mutta syystä tai toisesta homma ei ole toiminut? Tule mukaan Fy­sio­Ret­ken STARTTI JUOKSUUN val­men­nuk­seen, jonka ta­voit­tee­na on reilun kahden kuukauden har­joit­te­lul­la juosta kurssin päät­teek­si 5km ta­sai­sel­la alustalla omalla vauh­dil­la­si.
Sinulla ei tarvitse olla juok­su­taus­taa, mutta jos mietit aloitusta ter­vey­del­li­sis­tä syistä, kysy asiasta ensin lää­kä­ril­tä. Alussa kävellään ja kävelyn aikana höl­kö­tel­lään lyhyitä pätkiä. Maltti on valttia! Niin ja  jos kaipaat vaikka lenk­ki­seu­raa muista juoksun aloit­ta­jis­ta, tämä on oikea ryhmä sinulle. Rennosti ja ilman paineita!

-Aloi­te­taan ke 18.8. klo 17.30
-Yh­tei­stree­nit pää­sään­töi­ses­ti kerran viikossa, aina kes­ki­viik­koi­sin klo 17.30
-Saat har­joi­tus­oh­jel­man, seurannan, mo­ni­puo­lis­ta tietoa juoksun har­ras­ta­mi­ses­ta ja tosi mukavan ryhmän tuen.
-Jokainen har­joi­tus­ker­ta eri teemalla, har­joi­tus­ten kesto n. 60-75 min
-Kurssin aikana 8 yh­tei­stree­niä
-Hinta 130 e, voit maksaa myös Smartum, Edenred, Eazybreak tai ePassin lii­kun­tae­duil­la. Kysy työ­paik­ka­si lii­kun­tae­tu­ja. Maksun voi suorittaa myös kahdessa 65€ erässä.
-Il­moit­tau­du vii­meis­tään pe 13.8. mennessä tuula@fy­sio­ret­ki.fi
-Kurssi toimii pien­ryh­mä­val­men­nuk­se­na, joten mukaan otetaan max 12 osal­lis­tu­jaa. To­teu­tuak­seen vaatii 6 osal­lis­tu­jaa.

Läm­pi­mäs­ti ter­ve­tu­loa mukaan!
***Tuula
0500 847 553
www.fy­sio­ret­ki.fi
ps. Jäikö joku asia mie­ti­tyt­tä­mään? Ota rohkeasti yhteyttä. Vastailen mie­lel­lä­ni aiheeseen.

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.