SUUNTA POLUILLE!


Fy­sio­Ret­ken pien­ryh­mä­val­men­nus pol­ku­juok­suun tutus­tu­mi­sen merkeissä maa­nan­tai­sin klo 18 alkaa 9.8.2021!!

Tämä ryhmä on juuri sinulle, joka olet kiin­nos­tu­nut aloit­te­le­maan juok­se­mi­sen poluilla, mutta epäröit vielä. Tule mukaan ja saat tietoa esim. pol­ku­juok­su­tek­nii­kas­ta, va­rus­teis­ta, eri­lai­sis­ta apu­vä­li­neis­tä tur­val­li­sen lenkin suo­ri­ta­mi­seen ja pääset ul­koi­le­maan mukavilla pol­ku­rei­teil­lä.
Suunta Poluille valmennus kestää 2 kk ja se sisältää 8 ryh­mä­ta­paa­mis­ta, pää­sään­töi­ses­ti kerran viikossa. joiden kesto vaihtelee 1-2h, riippuen olo­suh­teis­ta ja reitistä. Kävellään enemmän kuin juostaan, eli mennään rennosti  maisemia ihaillen. Poluilla liik­ku­mi­nen on hieman vaa­ti­vam­paa, kuin ta­sai­sel­la alustalla ete­ne­mi­nen, joten poh­ja­kun­to­na suo­si­tel­laan 5km tie­juok­sun on­nis­tu­mis­ta. Saat myös har­joi­tus­oh­jel­man.

Koko val­men­nuk­sen hinta on 130 € / sis. ALV 24%. (voi maksaa myös kahdessa 65€ erässä). Maksuna käy myös Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak lii­kun­tae­dut. Kysäse työ­paik­ka­si lii­kun­ta­se­te­leis­tä. To­teu­tuak­seen ryhmä vaatii vähintään 5 osal­lis­tu­jaa, enintään mukaan otetaan 15 pol­kui­li­jaa, joten il­moit­tau­du heti ja vii­meis­tään to 5.8. mennessä!

Kaipaatko vielä lisäinfoa? Jäikö jokin asia mie­ti­tyt­tä­mään? Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään asiaan ratkaisua yhdessä!

Pol­ku­ter­vei­sin,
***Tuula
tuula@fy­sio­ret­ki.fi
0500847553
www.fy­sio­ret­ki.fi

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.