FysioRetken Kuusamon vaellusreissu 2022
10.4.2022

Lähde Kuusamoon pa­ti­koi­maan ja melomaan 6.6.2022!

Kesäkuun alussa jälleen mah­dol­li­suus pikku seik­kai­lul­le
Talvi on nautittu lumesta ja nyt alkaakin mieli jo kääntyä sulille reiteille.
Koe alkukesän Kuusamon ja Posion seutu Fy­sio­Ret­ken rennoilla päi­vä­pa­ti­koin­neil­la. Suuntana Livohka 15 km, Rii­si­tun­tu­ri 12 km, Pieni Kar­hun­kier­ros 12 km ja packraft melonta Ou­lan­ka­joel­la huip­pu­kip­pa­ri Martin opas­tuk­sel­la. Majoitus aa­mu­pa­lal­la 2hh täysin va­rus­tel­lus­sa mökissä Rukalla 5 vrk, josta helppo käydä reissun va­paa­päi­vä­nä kävellen vaikka Py­hä­vaa­ran kodalla tai huiputtaa Val­ta­vaa­ra!
Lähtö aa­mu­var­hai­sel­la ma 6.6.2022  joko mei­ke­läi­sen kyydissä tai oma­toi­mi­ses­ti Rukalle saapuen. Matkan varrella on ollut aika "pa­kol­li­nen" stoppi Vaa­ja­kos­kel­la Pandan tehtaan myy­mä­läs­sä! En minä, mutta ne muut ...  =)  Tiistai, kes­ki­viik­ko ja torstai pa­ti­koi­daan ja käydään yhtenä päivänä melomassa.  Perjantai on kaikilla va­paa­päi­vä ja silloin voipi lepäillä mökillä tai tehdä omia lenkkejä lä­hi­maas­tois­sa. Lau­an­tai­na on edessä kotimatka mukana re­pul­li­nen uusia muistoja.
Tällä matkalla ei turhia pönötetä, vaan nautitaan luonnosta ja rauhasta. Reissu onkin sitä "omaa aikaa" ja siksi mukaan otetaan vain 3 - 4 henkilöä! Pa­ti­koin­neil­ta jätetään kiire pois ja edetään ilman ai­ka­tau­lu­ja niitä omia akkuja lataillen.
Hinta 650 €/hlö  (sis. ALV), maksu läh­tö­päi­vä­nä. Hintaan kuuluu 5 vrk mök­ki­ma­joi­tus 2hh aa­mu­pa­lal­la, opastetut päi­vä­vael­luk­set Livohka, Rii­si­tun­tu­ri, Pieni Kar­hun­kier­ros sekä packraft me­lon­ta­ret­ki (pa­ti­koin­ti­koh­tei­siin ja melontaan voipi tulla mei­ke­läi­sen kyydissä). Varaa paikkasi unel­ma­reis­suun NYT! Vii­meis­tään 27.5.2022 mennessä. 
Osal­lis­tu­jia ei ole Fy­sio­Ret­ken puolesta va­kuu­tet­tu.
Kiin­nos­te­lee­ko? Jäikö joku asia mie­ti­tyt­tä­mään? Otapa rohkeasti yhteyttä tuula@fy­sio­ret­ki.fi tai voit ta­voi­tel­la puh. 0500 847553

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.