Background
13.10.2020patikointi juoksukoulut

Pa­ti­koin­ti­reis­su­ja Kuusa­mos­sa, juok­su­kou­lu­ja ko­ti­kul­mil­la

Jos Sinulla on unelma, toteuta se!

Mutku, sitku, eiku, nytku.... Jos aina siirtää unelmansa toteuttamista eteenpäin, tai hylkää koko ajatuksen heti mahdottomana, se voi jäädä tekemättä - syystä tai toisesta. Toki meillä saattaa olla sellaisiakin unelmia joiden toteuttaminen ei onnistuisi kuin kristallipallon ja dollarisalkun kera, mutta omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa siitäkin huolimatta. Pienillä teoilla saattaa olla suuriakin vaikutuksia! 


Kesän ja syksyn aikana olen saanut seurata useampaa unelmansa toteuttajaa. "Startti Juoksuun" kurssilaisia on löytänyt jälleen juoksun ilon ja rentouden, joillekin viiden kilometrin yhtämittainen juokseminen oli SE JUTTU, josta on haaveiltu ehkä vuosiakin. "Suunta Poluille" juoksijat uskaltavat lähteä metsään poluille lenkille pelkäämättä kompurointia ja metsän eläimiä ja toteuttipa moni unelmansa pol­ku­juok­su­kil­pai­luun osallistumisestakin! 


Patikkareissut Kuusamoon ovat olleet osalle retkiläisistä todellisia henkireikiä, eikä vähiten oppaalle, meikeläiselle. Luonnon kauneus, monipuolisuus ja rauha on sellaista, mistä moni ei ollut osannut edes uneksia. Veden kohina joessa, jyrkät rinnepolut, iltanuotio kodassa, aamu-usva reitin varrella... Se on itse koettava! 


Kiitollisena kaikesta kokemasta, valtavaa määrää kuvia selaillen heitänkin kysymyksen sinne ruudun toiselle puolelle: Mikä on Sinun unelmasi?


***Tuula

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.