Background
13.10.2020patikointi juoksukoulut

Pa­ti­koin­ti­reis­su­ja Kuusa­mos­sa, juok­su­kou­lu­ja ko­ti­kul­mil­la

Jos Sinulla on unelma, toteuta se!

Mutku, sitku, eiku, nytku.... Jos aina siirtää unelmansa toteuttamista eteenpäin, tai hylkää koko ajatuksen heti mahdottomana, se voi jäädä tekemättä - syystä tai toisesta. Toki meillä saattaa olla sellaisiakin unelmia joiden toteuttaminen ei onnistuisi kuin kristallipallon ja dollarisalkun kera, mutta omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa siitäkin huolimatta. Pienillä teoilla saattaa olla suuriakin vaikutuksia! 


Kesän ja syksyn aikana olen saanut seurata useampaa unelmansa toteuttajaa. "Startti Juoksuun" kurssilaisia on löytänyt jälleen juoksun ilon ja rentouden, joillekin viiden kilometrin yhtämittainen juokseminen oli SE JUTTU, josta on haaveiltu ehkä vuosiakin. "Suunta Poluille" juoksijat uskaltavat lähteä metsään poluille lenkille pelkäämättä kompurointia ja metsän eläimiä ja toteuttipa moni unelmansa pol­ku­juok­su­kil­pai­luun osallistumisestakin! 


Patikkareissut Kuusamoon ovat olleet osalle retkiläisistä todellisia henkireikiä, eikä vähiten oppaalle, meikeläiselle. Luonnon kauneus, monipuolisuus ja rauha on sellaista, mistä moni ei ollut osannut edes uneksia. Veden kohina joessa, jyrkät rinnepolut, iltanuotio kodassa, aamu-usva reitin varrella... Se on itse koettava! 


Kiitollisena kaikesta kokemasta, valtavaa määrää kuvia selaillen heitänkin kysymyksen sinne ruudun toiselle puolelle: Mikä on Sinun unelmasi?


***Tuula

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen

Kutomonkuja 2 A (3.krs, myös hissi)

30100 Forssa

tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 03 4354665 (puheluun vastaa Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus) tai käyttämällä nettiajanvarausta (valitse  ensin hoito ja sen jälkeen fysioterapeutiksi Tuula).

Hinnasto

Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia

30 min 63 €

45 min 68 €

60 min 71 €

Voice Massage 60 min 71 €

Intialainen päähieronta 45min 68 €

Suklaahieronta 45 min 68 €

Aromahieronta 90 min 90 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.