Background
6.3.2020vinkit

Polku alkaa hah­mot­tu­maan

Tästä se alkaa! Unelma!

"Täytä kaavake ja lähetä se kahden tunnin sisällä". "Sinun täytyy pyytää se ja se lappu...". "Tästä puuttuu vielä semmonen homma, että...". "Linjamme on nyt varattu".  AAARGH!!! 


Yrittäjäksi ryhtyminen olisi varmaan paljon houkkuttelevampaa monelle muullekin jos noita lippulappuja ei tarvitsisi täytellä yötä myöten ja aamun tunneilla murehtia tuliko kaikki nyt varmasti tehtyä. Mutta mä tein sen! Nyt meikä on taas yrittäjä! Siinä meni palttiarallaa 25 vuotta välissä toisilla töissä, kunnes palasin itseni herraksi, tosin tällä kertaa tarjottavana on paljon muutakin kuin vain urheiluhierontaa.


Oon niin innoissani! Tykkään todella paljon häärätä fysioterapiaa Kutomolla ihanassa punaisessa huoneessani.  Ja kaikki suunnitelmat ohjata ihmisiä poluille luontoon mitä mahtavampiin paikkoihin ihan tässä lähellä.  Unohtamatta "Startti juoksuun" kursseja juoksun aloittajille. Mää sanon vaan, että SIISTII!!


Mulle alkaa hahmottumaan se polku, jota kuljen. Se polku, josta olen unelmoinut jo vuosia.  Lämpimästi tervetuloa mukaan!

***Tuula

Kes%C3%A4%20Riihisalo-me.jpg

Tuula Nieminen

Jokapaikan seikkailija, jolle luonnossa liikkuminen on parasta mitä tehdä oman hyvinvoinnin eteen.  Joskus yksin, toisinaan porukalla. Ikä toki tuonut vähän järkeäkin mukaan touhuun ja hillinnyt kilpailuviettiä, joten ehtii kotonakin touhuamaan.

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen

Kutomonkuja 2 A (3.krs, myös hissi)

30100 Forssa

tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 03 4354665 (puheluun vastaa Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus) tai käyttämällä nettiajanvarausta (valitse  ensin hoito ja sen jälkeen fysioterapeutiksi Tuula).

Hinnasto

Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia

30 min 63 €

45 min 68 €

60 min 71 €

Voice Massage 60 min 71 €

Intialainen päähieronta 45min 68 €

Suklaahieronta 45 min 68 €

Aromahieronta 90 min 90 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.