Background
6.3.2020vinkit

Polku alkaa hah­mot­tu­maan

Tästä se alkaa! Unelma!

"Täytä kaavake ja lähetä se kahden tunnin sisällä". "Sinun täytyy pyytää se ja se lappu...". "Tästä puuttuu vielä semmonen homma, että...". "Linjamme on nyt varattu".  AAARGH!!! 


Yrittäjäksi ryhtyminen olisi varmaan paljon houkkuttelevampaa monelle muullekin jos noita lippulappuja ei tarvitsisi täytellä yötä myöten ja aamun tunneilla murehtia tuliko kaikki nyt varmasti tehtyä. Mutta mä tein sen! Nyt meikä on taas yrittäjä! Siinä meni palttiarallaa 25 vuotta välissä toisilla töissä, kunnes palasin itseni herraksi, tosin tällä kertaa tarjottavana on paljon muutakin kuin vain urheiluhierontaa.


Oon niin innoissani! Tykkään todella paljon häärätä fysioterapiaa Kutomolla ihanassa punaisessa huoneessani.  Ja kaikki suunnitelmat ohjata ihmisiä poluille luontoon mitä mahtavampiin paikkoihin ihan tässä lähellä.  Unohtamatta "Startti juoksuun" kursseja juoksun aloittajille. Mää sanon vaan, että SIISTII!!


Mulle alkaa hahmottumaan se polku, jota kuljen. Se polku, josta olen unelmoinut jo vuosia.  Lämpimästi tervetuloa mukaan!

***Tuula

Kes%C3%A4%20Riihisalo.jpg-me

Tuula Nieminen

Jokapaikan seikkailija, jolle luonnossa liikkuminen on parasta mitä tehdä oman hyvinvoinnin eteen.  Joskus yksin, toisinaan porukalla. Ikä toki tuonut vähän järkeäkin mukaan touhuun ja hillinnyt kilpailuviettiä, joten ehtii kotonakin touhuamaan.

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.