Background
27.4.2020

Fy­sio­te­ra­pia­pal­ve­lut käy­tös­sä­si

Ter­ve­tu­loa fy­sio­te­ra­pi­aan Kutomon Fy­sio­te­ra­pia ja Lii­kun­ta­kes­kuk­sen tiloihin.

Tervetuloa fysioterapiaan! Punainen hoitohuoneeni on Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskuksen tiloissa Kutomonkuja 2, Forssassa. Komean ulko-oven takaa löydät kauniit portaat kolmanteen kerrokseen (myös hissi). Ilmoittaudu kattokruunun alla vastaanotossa ja oletkin jo perillä.


Seuraan ja noudatan kaikessa toiminnassani Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja valtioneuvoston linjauksia liittyen koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan. Hoitotiloja putsataan ahkerasti jokaisen asiakkaan jälkeen. Asiakkaille on tarjolla käsien pesumahdollisuus ja käsidesiä. Itse en tule töihin sairaana ja samaa toivon myös asiakkailta. Jos tunnet olevasi flunssainen, niin nyt on parasta jäädä kotiin ja tulla hoitoon sitten terveenä. Riskiryhmäläisille toivotan malttia kotona olemiseen, jatketaan heidän kanssaan kun tilanne selviää. 


Soittele tai laita viestiä ja mietitään miten kuntoutus toteutettaisiin ! Se nimittäin onnistuu myös kotikäyntinä hyvin suojattuna.  Pidä huolta ittestäs, mutta muista pitää yhteyksiä niihin, jotka joutuu nyt olemaan vallan neljän seinän sisällä! Voimia kaikille!

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen

Kutomonkuja 2 A (3.krs, myös hissi)

30100 Forssa

tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 03 4354665 (puheluun vastaa Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus) tai käyttämällä nettiajanvarausta (valitse  ensin hoito ja sen jälkeen fysioterapeutiksi Tuula).

Hinnasto

Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia

30 min 63 €

45 min 68 €

60 min 71 €

Voice Massage 60 min 71 €

Intialainen päähieronta 45min 68 €

Suklaahieronta 45 min 68 €

Aromahieronta 90 min 90 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.