Background
27.4.2020

Fy­sio­te­ra­pia­pal­ve­lut käy­tös­sä­si

Ter­ve­tu­loa fy­sio­te­ra­pi­aan Kutomon Fy­sio­te­ra­pia ja Lii­kun­ta­kes­kuk­sen tiloihin.

Tervetuloa fysioterapiaan! Punainen hoitohuoneeni on Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskuksen tiloissa Kutomonkuja 2, Forssassa. Komean ulko-oven takaa löydät kauniit portaat kolmanteen kerrokseen (myös hissi). Ilmoittaudu kattokruunun alla vastaanotossa ja oletkin jo perillä.


Seuraan ja noudatan kaikessa toiminnassani Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja valtioneuvoston linjauksia liittyen koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan. Hoitotiloja putsataan ahkerasti jokaisen asiakkaan jälkeen. Asiakkaille on tarjolla käsien pesumahdollisuus ja käsidesiä. Itse en tule töihin sairaana ja samaa toivon myös asiakkailta. Jos tunnet olevasi flunssainen, niin nyt on parasta jäädä kotiin ja tulla hoitoon sitten terveenä. Riskiryhmäläisille toivotan malttia kotona olemiseen, jatketaan heidän kanssaan kun tilanne selviää. 


Soittele tai laita viestiä ja mietitään miten kuntoutus toteutettaisiin ! Se nimittäin onnistuu myös kotikäyntinä hyvin suojattuna.  Pidä huolta ittestäs, mutta muista pitää yhteyksiä niihin, jotka joutuu nyt olemaan vallan neljän seinän sisällä! Voimia kaikille!

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.