Background
17.7.2022

Kar­hun­kier­rok­sen pa­ti­koin­ti syksyllä 2022

Lähde mukaan!
Alkoi kuulua Kar­hun­kier­rok­sen kutsu syrämessä, joten tuumasta toimeen! Lähekkö mukaan pa­ti­koi­maan koko 82 km reitin Hau­ta­jär­vel­tä Rukalle? Nyt olisi tarjolla sellainen reissu, missä unoh­de­taan kellot kotiin ja vaan naatitaan luonnosta ja omasta ajasta.

Syys­kuus­sa olis tarjolla ohjattu reissu Kuusamoon pa­ti­koi­maan kuuluisa Kar­hun­kier­rok­sen 82 km reitti kolmessa päivässä! Päi­vä­mat­kat po­ron­kuse­mia eli jok­seen­kin 21 - 33 km paik­keil­la. Ja yöksi meidät kuskataan aina mökille kunnon sänkyihin nukkumaan. Eikös kuu­los­ta­kin just sun reissulta?! Edetään rau­hak­siin kävellen ilman kiirettä. Ih­me­tel­lään kan­jo­nei­ta, veden kuohuntaa koskissa, paikoin juu­rak­ko­pol­ku­ja. Syödään eväitä aina kun on näläkä ja vähän muutenkin, jän­ni­te­tään riip­pusil­loil­la ja illalla hellitään lihaksia saunan lämmössä.

En­sim­mäi­nen pa­ti­koin­ti­päi­vä starttaa aa­mun­koit­tees­sa Hau­ta­jär­vel­tä Sallasta, Kar­hun­kier­rok­sen Luon­to­kes­kuk­sel­ta ja edetään Sa­vi­lam­men ja Tai­val­kön­kään riip­pusil­to­jen kautta Oulangan Luon­to­kes­kuk­sel­le.  Seu­raa­va­na päivänä jatketaan tästä matkaa ihaillen välillä Kiu­ta­kön­kään kuohuja ja punaisena hohtavia kallioita. Lop­pu­mat­kas­ta reitti kulkee aivan Kitkajoen reunaa ennen kuin saavutaan Juumaan. Vii­mei­se­nä päivänä päästään kipuamaan vaaroille! Ihas­tel­ta­vaa riittää niin Iso Kum­pu­vaa­ral­la, Kont­tai­sel­la kuin Val­ta­vaa­ral­la­kin kunnes koittaa viimeinen, lo­put­to­mal­ta tuntuva nousu Rukalle ja sitten enää las­ke­tel­laan Kar­hun­kier­rok­sen portille, jossa tottakai otetaan asi­aan­kuu­lu­vat kuvat ja vii­lis­tel­lään mitä tuli tehtyä!


Ajan­koh­ta­na suun­ni­tel­lu to 8.9. - ti 13.9.2022.  Pa­ti­koin­tiin 3 päivää + yksi va­paa­päi­vä perillä. Majotus hy­vin­va­rus­tel­lus­sa mökissä 2 hh aa­mu­pa­lal­la. Mun kyydissä pääsee kulkemaan tai voit tulla itekses suoraan Kuusamoon. Hinta n. 650 € (sis.ALV) tarkentuu, kuha saadaan asioita eteenpäin ja nähdään kuinka monta lähtijää - max. 4 henkilöä!


Kiin­nos­tuit­ko? Laita rohkeesti viestiä - se ei sido sua vielä mihinkään. Annan enemmän kuin mie­lel­lä­ni lisäinfoa reissusta. Itte oon aivan hal­tiois­sa­ni Kuusamon seudun maas­tois­ta ja mie­lel­lä­ni esittelen niitä muillekin!


***Tuula 

Fy­sio­Ret­ki

0500847553

tuula@fy­sio­ret­ki.fi

Kes%C3%A4%20Riihisalo.jpg-me

Tuula Nieminen

Jokapaikan seikkailija, jolle luonnossa liikkuminen on parasta mitä tehdä oman hyvinvoinnin eteen.  Joskus yksin, toisinaan porukalla. Ikä toki tuonut vähän järkeäkin mukaan touhuun ja hillinnyt kilpailuviettiä, joten ehtii kotonakin touhuamaan.

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.