Background
1.4.2020

Masentaa...ko

Saako masentua ja päästellä ärräpäitä? Mulla oli niiiiiin hyvä fiilis ja suunnitelmat polkuilottelujen suhteen, että hyvä kun oli taivas rajana! Vien ihmisiä sinne ja tuonne ja tuolla näytän sen ja sen! Mutta kuinkas kävikään? Tää samperin tautitilanne laitto mun (ja monen, monen muun) suunnitelmat jäihin tältä keväältä. Pikkuusen aharisti hetken aikaa, mutta helpotusta sain sieltä minne olin menossakin. Metsästä! Ja se polku siellä metsässä odottaa meitä kyllä, että päästään sinne yhdessä kirmaamaan. Siihen asti - pidetään mieli hyvänä, vaikka se välillä haastavaa onkin ja unelmoidaan sitäkin isommin! 


Laittaisin tähän syrämmmmen jos osaisin!

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.