Kroppa ja pääkoppa kuntoon ulkona!

Haaveiletko liikkumisesta metsäpoluilla maisemassa, jossa toisella puolella kimaltelee pieni metsälampi ja toisella näet punarunkoiset männyt ilta-auringossa? Nousevasi välillä ehkä kalliolle ihailemaan järvimaisemaa? Tai aloittavasi juoksuharrastuksen turvallisesti ja nousujohteisesti rohkaisevassa ilmapirissä!

 

Nyt tähän on mahdollisuus pien­ryh­mä­val­men­nuk­ses­sa.

Myös henkilökohtaista ohjausta ja opastusta vaikka vähän pidempäänkin reissuun.


Kurssit voi maksaa myös Smartum, Edenred, ePassi sekä Eazybreak liikuntaeduilla.

Myös Forssan kaupungin sekä Loikun liikuntasetelit käy.


StarttiJuoksuun2.jpg-me

Olet päättänyt aloittaa juok­se­mi­sen. Hienoa!

Startti juoksuun – kurssi

Tässä sinulle pienryhmävalmennus, joka auttaa pääsemään ensimmäiseen tavoitteeseen. Lähtötasoa Startti juoksuun ryhmään ei ole, vaan se sopii kaikille perusterveille ihmisille. Valmennus kestää 2 kuukautta ja sisältää 8 ohjattua pienryhmätapaamista, juoksuohjelman ja seurannan.


Ryhmätapaamiset koostuvat tietoiskuista ja yhteisharjoitteista. Valmennuksen toteuttaneet pääsevät tavoitteeseen juosta 5km! Tuu mukaan! Hinta 65€/kk/hlö (sis.ALV).


Seuraava Startti Juoksuun kurssi on suunnitteilla keväälle 2022, mutta jos juoksutossua vipattaa jo nyt, niin kerää porukka ja ota yhteyttä! Suunnitellaan teille oma valmennus!


 Lisäinfoa: tuula@fysioretki.fi tai 0500847553. 

Torro-600k.jpg-me

Suunta poluille! Pol­ku­juok­su-kurssi

Jos haaveissasi on ollut opetella hölköttelemään  poluilla, niin tämä on juuri sinulle: Kahden kuukauden kurssi polkujuoksun "saloihin", jossa 8 ryhmätapaamista (kesto vaihtelee 1 - 2.5 h/kerta  riippuen maastosta, olosuhteista ym). Liikutaan esim. Hämeen Luontokeskuksella, Kyynäränharjulla, Hunnarilla eli tarvitset auton tai kyydin siirtymisiin. Hinta 65€/kk/hlö (sis.ALV).


Seuraavan kerran suunnataan poluille keväällä 2022, mutta jos haluat vaikka kaveri- tai työporukan kanssa aloittaa homman jo aikaisemmin, niin otahan yhteyttä ja suunnitellaan toteutus.

Soittele 0500 847553 tai laita viesti:  tuula@fysioretki.fi.

Silta yli veden

Kä­ve­ly­len­keil­le rennosti

Uusia maisemia ihan läheltä

Rentoja maisemalenkkejä Forssassa ja lähikunnissa kävellen sauvoilla tai ilman. Emme haali kilometrejä, vaan nautimme leppoisasta menosta. Välillä voi istahtaa ja juoda vaikka termarista kahavit. Kiinnostuitko? Kysele lisää.

Hannukurun riippusilta

Rentoa maisemien katselua ja rauhassa eteenpäin!

Vael­lus­reis­sut

FysioRetki järjestää erilaisia vaellusreissuja pohjoiseen asiakkaiden toiveiden mukaan. Vaikkapa Kuusamon Karhunkierros kolmen päivän aikana kävellen, yöpymiset mökillä. Päiväreppu selässä, taukopaikalla eväitä nauttien ilman kiirettä ja hälinää. Tai koskenlaskua kumiveneellä Kitkajoella kiljuen ja vesi roiskuen! Laita viestiä tuula@fysioretki.fi millaisen reissun haluaisit ja tehdään siitä totta!

Galleria

Kaukolanharjun torni
Juoksun iloa polulla
Kitkajoki Kuusamo
ykk%C3%B6skuva-600.jpg-me
Puusilta polkujuoksureitillä
Karhunkierroksen maisemia
Kävelyä rannalla
Jannen%20jalat.jpg-me
Kitkajoki koskenlasku
Torro-600k.jpg-me
Polku%20nurkan%20takana.jpg-me

Yh­teys­tie­dot

FysioRetki

Tuula Nieminen


Torikatu 10

30100 Forssa


tuula@fysioretki.fi

0500 847553

Ajan­va­raus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla puh. 0500847553. Jos et saa minua kiinni, voit jättää äänimerkin jälkeen nimesi ja numerosi, niin soitan takaisin heti kun vapaudun.


Nettiajanvarauksen kautta hoitoajan voi varata koska vaan! Klikkaa allaolevaa "Nettiajanvaraukseen" -linkkiä, valitse haluamasi hoito, aika ja täytä tietosi. Tervetuloa!


Nettiajanvaraukseen


Hinnasto

Voimassa 1.5.2021 alkaen


Fysioterapia | Hieronta | Lymfaterapia  

30 min 40€

45 min 50 €

60 min 61 €

90 min 90 €

Voice Massage, purentalihasten fysioterapia 60 min 61 €

Hermoratahieronta 90 min 90 €


Hoitoajan peruutus tehtävä viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa joko soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamattomasta, käyttämättömästä hoitoajasta veloitetaan varatun hoidon maksu.

©FysioRetki. Kaikki oikeudet pidätetään.